Calendar de Activități

Aici se pot urmări activitățile și evenimentele organizate de ProAdrenaline Paragliding Center, având astfel posibilitatea să fiți alături de noi la zbor, sesiuni de instruire, zbor în tandem competiții sportive și alte activități de club. Vă asteptăm cu drag să trăim împreună clipe de neuitat…

COUNTDOWN TO NEXT EVENT

Evenimente care vor avea loc:

ProAdrenaline CHALLENGE 2017

Ne adresăm în primul rând piloților-elevi din cadrul școlilor de zbor sau începătorilor dar bineînțeles și piloților avansați.

Totodată, ne-am gândit și la prietenii noștri, cei care nu zboară, dar de multe ori sunt prezenți în lumea zborului cu parapanta, alături de noi. Toată lumea poate să participe la proba de HIKE!

În acest scop vom avea secțiunile ROOKIE, OPEN și HIKE. Înscrierile, clasamentul și premierea se vor face pe aceste categorii.

Partea de HIKE constă într-un un cross off-road de la baza muntelui spre decolare, pe o diferență de nivel de 650 m.

Traseul off-road va fi marcat în natură și pe hartă dar nu impus. Participanții pot să aleagă liber, orice rută doresc. Bineînțeles, urcarea se va face doar pe propriile picioare!

Urcarea se va face fără echipamentul de zbor. Echipamentul de zbor va fi transportat de noi până la decolare.

Urcarea va fi cronometrată de la start la decolare. Timpul cel mai bun va aduce cel mai bun loc în clasament.

Piloții ROOKIE vor avea de parcurs în zbor un task XC de dificultate scăzută în care se va puncta distanța, durata și precizia aterizării.

Piloții din categoria OPEN vor avea de efectuat un task XC de dificultate medie cu cel puțin două TP. Punctajul va fi dat de track-ul descărcat din gps.

Recuperarea piloților de pe traseu este asigurată de ProAdrenaline Paragliding Club.

Participanții la proba de HIKE vor primi puncte în funcție de cel mai bun timp obținut.

Înscrierea, monitorizarea, punctajul, se va face de o echipa de management a concursului și de arbitrii pregătiți în acest scop.

Fiecare participant va primi un kit de concurs format din: ecuson + sticker nr. de concurs, hartă HIKE&FLY, apă 0.5 l, baton energizant, fructe, tichet masă.

ProAdrenaline Paragliding Club va acorda 9 premii pentru locurile I, II și III la categoriile stabilite. Participanții la secțiunea HIKE vor beneficia în plus și de o tombolă care va avea ca premii vouchere de zbor în tandem.

Înscrierile și plata taxei de participare se face pe site-ul www.zborcuparapanta.com.

La finalul competiției, toți participanții vor fi invitați la o porție gustoasă de mâncare la ceaun.

Pentru ca distracția să fie completă, toți cei prezenți sunt bineveniți la ProAdrenaline Clopotiva Party!!!

Sponsori: ProAdrenaline Paragliding Club, Aqua Carpatica, Supair, Luk Fly, Anton, AZLR… lista e deschisă…

Și încă o veste bună: în perioada 26 – 29 mai, echipa SKYMAN va fi prezentă iar cei care doresc vor avea posibilitatea să testeze parapantele și seletele de ultimă generație.

 

Fii pregătit! Răspunde provocării!

În curând vor începe înscrierile la cea mai faină competiție:

Înscriere ProAdrenaline Challenge Hike & Fly

Evenimente care au avut loc:

SKY CHALLENGE 2017

Ei au răspuns DA la ProAdrenaline Sky Challenge!
Când o generație de piloți își iau zborul spre zări tot mai înalte, o nouă generație de elevi-piloți se pregătește să le ia locul în Școala ProAdrenaline
Bun venit în lumea zborului cu parapanta! 😉 O lume cu oameni extraordinari, care își întind aripile spre cer, cu multă pasiune și curaj!
Nimic nu se compară cu primii pași pe care îi faci atunci când urmărești să îți trăiești visele… primii pași către zbor… Expresia de pe chipurile lor spune totul!
Piloții pentru o zi și-au luat doza ProAdrenaline și așteaptă cu nerăbdare weekendul următor… Au fost avertizați… zborul crează dependență! 😀
Scopul a fost atins, virusul zborului cu parapanta a fost răspândit… 😉
Timpul zboară… dar noi putem fi piloții…
ProAdrenaline Paragliding Club challenges you! 😉